Hogyan tartsunk áhítatot?


Sok áhítatot hallottam és tartottam már. Volt köztük sok jó és kevésbé jó. De nagyon jól emlékszem az én első “áhítat”-omra. Gimis szuperkegyes kamasz fiúként szerettem volna megmutatni, milyen magaslatokban járok. Nem sokat készültem, hiszen meg voltam róla győződve, hogy a “Szentlélek abban az órában majd megadja néktek…”

Felolvastam a kedvenc zsoltáromat. A szívem csordultig volt Isten szeretetével, de amikor megpróbáltam szavakba önteni, bizony elég sután sikerült. Kívülről úgy tűnhetett, hogy összefüggéstelen üres frázisokat puffogtatok.

Bibliaköri piknik

…amikor mindenki téged néz, hogy mit fogsz mondani… 🙂

Nem tartott sokáig, és utána néhány kegyesebb osztálytársam kedvesen megbiztatgatott, de éreztem, hogy nem jutottam igazán messzire.

Nehéz lett volna akkor elmagyarázni nekem, pedig a nyilvánvaló igazság az, hogy

a sikeres szolgálatok mögött alapos készülés van. A kiemelkedően sikeres szolgálatok mögött pedig nagyon sok készülés.

A titok persze ennél több. Erről is írtam és még fogok is írni itt a blogban. Azonban a készülést nem egészséges dolog megspórolni, ha egy áhítat a feladatunk.

De hogyan is kezdjünk hozzá?

Melyik igét vegyük elő egy áhítat esetén? Mit mondhatunk róla? Hol tudnánk utánanézni információknak?

Készítettem számotokra egy kis összefoglaló írást ezekről a kérdésekről. Olyan terjedelemben, hogy gyorsan a végére lehessen érni, és hamar gyakorlatba ültetni az olvasottakat. Ha életed első áhítat-felkérése kellően megrettentett, akkor ezzel szeretnék egy kis bátorságot önteni beléd.


Mi történik ez után?

Miután elküldted a kért adatokat, a feliratkozók érdekében egy megerősítő linket kell kiküldenünk. (Kettős opt-in) Kérünk, hogy ezt keresd meg E-mail fiókodban, és erre kattints a lehető leghamarabb!

Ez után küldjük el neked a letöltési linket. Egyszerű, biztonságos letöltő link, bármiféle terelés vagy reklám nélkül.

Hiba esetén

Kérlek, amennyiben nem érkezne meg akár a megerősítő link, vagy utána az ígért letöltési cím, először nézz körül a Spam/Levélszemét mappában is!

Ha ott sem találtad, lépj kapcsolatba velem!

Áldott felkészülést és gyümölcsöző szolgálatot kíván:

A Misszió-Mentor