Ha tetszik a Misszió-Mentor oldal, segíts abban, hogy több emberhez juthasson el, és gyorsabban fejlődhessen a tartalom is.

1, Megosztással: azaz ha valami tetszik, posztold a kedvenc közösségi oldaladon! Ha Facebook-on vagy, lájkolj minket, és megosztással, lájkolással segíts! A keresők és a közösségi oldalak ugyanis ennek hatására előre sorolják a Misszió-Mentort.

2, Iratkozz fel a hírlevelünkre: Így e-mail-ben értesülhetsz az újdonságokról anélkül, hogy ezt a közösségi média kegyeire bíznánk. Gyakran azért, hogy akár a követőink lássák a posztjainkat, a közösségi oldalakon fizetnünk kell (kiemelés, boost-olás). A hírlevelet ingyen küldjük.

3, Ha van saját blogod, és tetszett a tartalom, hivatkozz rá a cikkeidből korrekt hiperhivatkozásokkal. Elsősorban nem az olvasóid, hanem a keresőrobotok miatt, amelyek így derítik fel a releváns tartalmat: Kire hivatkoznak mások. Ha blogot működtetsz, írj rám, és támogassuk egymást kölcsönös releváns hivatkozásokkal!

4, A reklámokat kezeld természetesen! Csak akkor kattints rájuk, ha felkeltették az érdeklődésedet! Viszont ha olyan reklámot látsz, amely szerinted nem összeegyeztethető a blog értékeivel, jelezd nekem! Lehetőleg jelezd azt is, pontosan milyen web-címet reklámozott! Ezeket van lehetőségem letiltani.

5, Szólj hozzá a cikkeimhez itt a blogban, és a Facebook oldalon is! Egy kulturált vita, diskurzus, kérdések nem csak az én munkámat látják el ötletekkel, de jót tesznek a blog besorolásának is. Ha véleményed van, ne légy szégyellős!

6, Mesélj magadról! Miért érdekelnek a blog cikkei? Milyen élethelyzetben, szolgálatban találtad hasznosnak? Mire lenne szükséged még? Mik a kérdéseid? Ha megismerem az olvasókat, jobb cikkeket tudok írni. Írj az E-mail címemre, vagy töltsd ki az adatmódosító űrlapot!

7, Támogathatsz anyagilag is Pay Pal-on keresztül, vagy bankkártyád segítségével. A blog működtetése pénzbe és időbe kerül. Az adományok abban segítenek, hogy jobb szolgáltatásokra legyen lehetőségem, több embert érjek el (cikkek kiemelése, hirdetése), több lehetőségem legyen a fejlődésre, írásra…

Ha így gondolod, válaszd ki az ide szánható összeget, és kövesd a Pay Pal útmutatását! Az elkért adataidat én magam nem fogom megkapni, nem tárolódnak el a Misszió-Mentor tárhelyén, azok biztonságban vannak egy megbízható szolgáltatónál.

[wpedon id=485]

Köszönöm a segítséged.

Misszió-Mentor